21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Xeraco va gaudir de la Cursa de la Dona

 

 

– Vora 600 dones participen en la Cursa de la Dona de Xeraco

Vora 600 dones van participar aquest diumenge, 13 de març, en una nova edició de la Cursa de la Dona de Xeraco. La regidora  d’Igualtat, Amparo Barrios, qualificava la jornada “d’emocions i de reivindicacions” i explicava que “ens hem de sumar a aquesta lluita conjunta”. La recaptació de les inscripcions van destinades a la investigació contra el càncer.

Cal destacar que es comptava amb un punt violeta i que com a novetat van lluir 100 paraigües de color morat. Barrios explicava que aquesta acció “és una manera més de reivindicar i visibilitzar el caràcter que deu tindre aquest acte: de visibilització dels nostres drets per tindre els mateixos drets i llibertats que els homes”, manifestava.

Un matí de fantàstica acollida de públic on es van sortejar regals gràcies a la gran col·laboració de les empreses del municipi que van voler aportar el seu granet.

Des de l’ajuntament de Xeraco han agraït la implicació de totes les entitats associatives, esportives, forces de Seguretat, Protecció Civil, tècnics municipals; i, sobretot, a la ciutadania per haver fet aquesta activitat esportiva una jornada molt emotiva i festiva.

Articles relacionats