22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Xeraco testimoni dels millors resultats dels i les ciclistes de la Safor en la temporada

En aquesta ocasió la reunió d’Escoles de Ciclisme de Xeraco sí que va ser prolífica per als ciclistes saforencs, que van aconseguir el millor botí de tota la temporada.

Carla Martínez obtenia la seua primera victòria de la temporada en infantils de segon any després d’una carrera molt igualada en les primeres voltes. La seua companya d’equip, Irene Flores faria el mateix i s’imposava amb tota autoritat davant l’actual campiona autonòmica en infantils de primer any.

En aquesta última categoria, Sergi Margarit obtenia la huitena plaça mentre que en alevins de segon any, Andreu Sansaloni finalitza nové després d’intentar l’escapada en la segona volta.

Àlex Sánchez pujava al podi en alevins de primer any després d’un braç a braç amb Ariel Heredia mentre que Andrea Contero també aconseguia la segona plaça.

En principiants de segon any, Cristian Vercher s’apuntava un nou triomf amb Gerard Pastor en la huitena plaça mentre que en principiants de primer any es va repetir la mateixa història amb Àlex Moreno vencent davant Marc Donet i Dani Sánchez respectivament mentre que Didac Gómez seria sisé.

En la categoria de promeses destacar la tercera plaça de Sergi Esteban i últim podi per als ciclistes de la Safor.

Una vesprada calorosa , però amb una bona organització del club ciclista Xeraco que tornarà a realitzar una nova prova a Xeresa el mes vinent d’agost. Sens dubte les carreres van tornar a una població amb molta tradició ciclista i en la qual estaven ajudant els exprofessionalesJuanjo De Los Angeles i Adrián Palomares.

Articles relacionats