26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Xeraco repartirà 1.000 euros en premis per a compres al comerç local

La Regidoria de Foment Local de l’ajuntament de Xeraco ha posat en marxa la Campanya de Nadal «Som tradició, som Nadal. Comerç Local Xeraco» que, a més de repartir 1.000 euros en premis, tornarà a recórrer de manera audiovisual els diferents sectors comercials que podem trobar al municipi.

Aquesta iniciativa s’iniciarà aquest dilluns, 5 de desembre, i fins al 6 de gener amb el motiu principal d’impulsar el #ComerçLocalXeraco.

Aquesta campanya, que compta amb la implicació dels establiments comercials de la localitat, repartirà 10 xecs per valor de 100 euros cadascun.

Els nostres comerços locals ja disposen de tiquets que rebràs a cadascun dels establiments per a compres igual o superiors a 20 euros; així entraràs al sorteig de 10 premis per valor de 100 euros a consumir al comerç local. El sorteig es durà a terme el pròxim mes de gener, coincidint amb la festivitat de Sant Antoni.

La regidora de Foment Local, Cora Rubio, ha assegurat que “la campanya permet obtindre premis que són gratificants per al consumidor i per al nostre comerç local. A més, amb l’aposta audiovisual que recorrerà els diferents sectors que tenim al nostre poble volem donar suport al comerç local”.

Articles relacionats