18 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Xeraco Bàsquet Club és proclama campió de lliga i ascendeix a primera divisió zonal

Cap de setmana de dolç per al primer equip del Xeraco Bàsquet Club en aconseguir matemàticament el campionat de lliga i l’ascens a 1a divisió zonal mancant dues jornades perquè finalitze la lliga.

El Joaquín Lerma Xeraco Basquet Club s’enfrontava a un decisiu cap de setmana amb dos partits consecutius i que va resoldre amb dues victòries. El primer d’ells va ser com a visitant enfront del segon classificat de la lliga, el CB Vallada, que va acabar amb un resultat de 50 – 67 per als de Xeraco. El segon partit es va disputar a Xeraco enfront d’un conjunt de La Safor, el Tecniverd CB Tavernes, i que novament va suposar una victòria per al Joaquín Lerma Xeraco Bàsquet Club per 77 – 46. Amb aquestes dues victòries els de Xeraco aconsegueixen matemàticament ser el campió de lliga i ascendir a 1a divisió zonal.

En finalitzar el partit, l’entrenador de l’equip, Germán Tarín, va elogiar la constància dels seus jugadors al llarg de tot el campionat: “Hem complit el nostre objectiu com a equip. El treball diari i el respecte amb el qual s’ha afrontat cada partit han sigut les claus per a arribar ací.”

Per part seua, el president del club, Joan Estevan, afegia que “ser campions de lliga i ascendir en el nostre primer any amb equip sènior és tota una alegria. Li ho dediquem a tota la gent que ha treballat i ha ajudat al club, als patrocinadors, a la gran afició que ha omplit el pavelló i al poble de Xeraco. Estem molt contents.”

L’equip campió que dirigeix German Tarín està format per:Sergio RevertPaco FerrairoDani Faus, Jordi EstevanRuben Nadal “La veu”, Vicent Cabanilles, Joan Estevan, Pau PalaciosAdrian Marco, Fede Balaguer, Vicent de Juano, Daniel Más, Rober Garcia i Anthony Álvarez.

Articles relacionats