13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Xeraco acomiada els gots i botelles de plàstic com a símbol de lluita canvi climàtic

– L’ajuntament de Xeraco continua en el seu ferm compromís per complir els objectius mediambientals de l’Agenda 2030 i transformar l’administració local en una institució més sostenible i eficient.

El govern municipal pretén incentivar la no utilització de botelles i gots de plàstic fins a la seua completa desaparició. L’alcalde, Avelino Mascarell, junt amb els regidors i regidores; ha volgut repartir com a regal de Nadal algunes de les botelles entre els membres del personal de l’Ajuntament i l’oposició; i ha aprofitat per a recordar la importància de prendre mesures urgents contra el Canvi Climàtic, “encara que siga amb xicotets gestos com aquest, aconseguir que els nostres treballadors deixen a un costat les botelles i gots de plàstic, estem lluitant per un món i per un Xeraco més sostenible i net”.

Al costat de l’alcalde, li ha acompanyat Evaristo Salom, regidor de Medi Ambient, qui ha assegurat que “si una d’elles substitueix a totes les botelles i gots de plàstic que pot usar una persona a la setmana, la quantitat de plàstic que eliminem i deixem d’usar és realment gran”.

Articles relacionats