23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Xavi Mestre inicia espectacularment la temporada de ciclisme de categoria cadet

El ciclista de Beniarjó, Xavi Mestre, va començar la temporada igual que la va finalitzar l’any passat, és a dir, pujant al podi, encara que en aquesta ocasió va ser al més alt del podi, després d’obtindre la victòria en la XXV edició del Trofeu de San José de categoria cadet que va tindre lloc en la població alacantina de Beneixama.

La carrera obria oficialment, a la fi, la temporada en categoria cadet a la Comunitat Valenciana on es trobaven el 98 % de l’escamot autonòmic. Una prova que es va disputar en dos mangues i una final pels carrers de Beneixama.

En la primera manga, Mestre entraria en el grup en el lloc 14 mentre que en la final el de Beniarjó aconseguiria la victòria després d’escapar-se al costat d’altres tres companys com l’any passat.

Finalment, en l’esprint, Xavi Mestre de l’equip Juan Giner derrotaria als alacantins Aarón Noguera i a Luis Bernabéu. El seu company, el valler Aitor Arlandis acabaria en el lloc 21 en la carrera final mentre que en la primera manega es va classificar en el lloc número quatre.

En la classificació per equips, Mestre i Arlandis del Juan Giner obtindria la victòria final succeint en el palmarés a l’equip valler del Retirem Amiant que va véncer l’any passat amb ells mateixos.

Els restants cicliste  de la comarca no van acabar la prova alacantina, que obria oficialment la challenge autonòmica.

Articles relacionats