23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Xavi Mestre i Aitor Arlandis finalitzen la XX edició de la Copa Miguel Manrubia

Els ciclistes saforencs Xavi Mestre i Aitor Arlandis van finalitzar la XX edició de la Copa Miguel Manrubia de cadets entre els 33 primers de la classificació general després de les sis etapes disputades durant tot aquest mes d’abril a la província de Castelló.

Xavi Mestre finalitza en el lloc 21 després d’una mala jornada en la contrarellotge per equips on van perdre 30 segons, aquesta va ser la diferència que separava al huité del lloc 21.

De la mateixa manera finalitza el valler, Aitor Arlandis que baixa fins al lloc 33, a quasi 6 minuts del rus Prosandeev Yaroslav. Però cal dir que des del 6 al 33 només els separaven menys de dos minuts.

L’equip Juan Giner de Pinedo, on militen tots dos corredors, finalitza en el lloc seté i tots dos corredors de la comarca acabaren com a primer i tercer classificat d’aquest equip, que és un dels més potents de la Comunitat Valenciana.

Jairo Jaen a la Canonja

El ciclista de Palma de Gandia, Jairo Jaén, va ser l’únic ciclista comarcal que va disputar aquest passat diumenge la prova de la Copa d’Espanya júnior a la ciutat tarragonina de la Canonja.

Jaén de l’equip Castillo d’Onda finalitza en el lloc 78 a 11 minuts del guanyador el rus Ilia Saberin que va posar molts minuts a la resta d’adversaris. La prova va ser duríssima i el de Palma de Gandia va poder finalitzar com tercer del seu equip i entre els 15 millors valencians, ja que es trobaven la flor i la nata dels millors corredors júniors del país.

Articles relacionats