14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Xarrada de Bartolomé Nofuentes sobre fons europeus per a mitjans de comunicació

 

 • L’AMDComVal ha organitzat una xarrada sobre fons europeus per a mitjans de comunicació amb Bartolomé Nofuentes 
 • La jornada ha tingut lloc en la sala d’actes de l’EGM Asivalco, ubicada al polígon “Fuente del JarroL’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) ha organitzat un desdejuni informatiu sobre fons europeus per a mitjans de comunicació amb Bartolomé Nofuentes, expert en fons europeus, especialista en assessorament a les administracions locals i administracions públiques, a més de regidor a Quart de Poblet.

  La jornada s’ha celebrat en les instal·lacions cedides per Asivalco, l’entitat de gestió Polígon “Fuente de Jarro“, a Paterna, el president del qual, Santiago Salvador ha exercit d’amfitrió. La introducció ha sigut a càrrec del president i vicepresident d’AMDComValMiguel Miró i Manuel Furió.

  Bartolomé Nofuentes ha destacat el paper dels mitjans de comunicació “com un sector estratègic per a la Comissió Europea”, ja que una de les línies d’actuació és afavorir la creació d’una estructura capil·lar de mitjans que aconseguisquen i permeten a tota la població tindre accés a la informació.

  El paper dels mitjans d’informació de proximitat també s’ha destacat, per la seua connexió amb la ciutadania, Nofuentes ha explicat que “els mitjans de comunicació poden accedir a fons europeus de diferents maneres: bé dins d’un consorci aplicant a un projecte concret, bé a través de la unió de diversos mitjans per a una convocatòria o de manera individual”.

  Ha parlat de convocatòries obertes, com a Instrument Pime, Europa Creativa, Next Generation o programes de formació com a maneres de poder captar fons europeus.

  La jornada ha resultat participativa, i els mitjans associats que han estat en la mateixa ha preguntat sobre el finançament dels mateixos projectes, la tramitació o la manera de poder estar al dia.

Articles relacionats