14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Xaro Pérez Aparisi, Madrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat any 2020

La Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia ha nomenat Madrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat any 2020 a Xaro Pérez Aparisi, que pertanyent a la Germanor de l’Entrada de Jesús a Jerusalem.

Xaro Pérez Aparisi va nàixer a Gandia el 31 de gener de 1961. És mare de Roser i Sara, i té dos nets Quim i Lledó, de la seua filla Roser.

Va estudiar al Col·legi MM. Escolàpies de Gandia, acabant els seus estudis de primària al Col·legi Carmelites d’Oliva i al Col·legi Joan Martorell de Gandia, per a posteriorment fer els estudis de Batxiller a l’IES Maria Enríquez.

Persona molt vinculada en el seu barri de Beniopa, i a la Parròquia de Santa Maria Magdalena de la qual ha sigut catequista i membre del cor parroquial, també és la Presidenta de l’Associació del Cor de Jesús de Beniopa i membre de la comissió de festes de la seua barriada.

És confrare de la Germanor de l’Entrada de Jesús a Jerusalem, en la qual participa activament de tots els actes que aquesta organitza. Actualment és directiva de la Germanor, i des de l’any 2008 també forma part de la directiva de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia. Així mateix, des de l’any 2017 també és confrare de la Germanor de la Verge de la Soledat.

La seua família està molt vinculada a la Setmana Santa Gandiana i de profundes arrels cristianes, ja que el seu oncle, El senyor Bernardo Aparisi Peiró, és rector. Les seues filles també pertanyen a la Germanor de l’Entrada, a més de tindre altres activitats i responsabilitats dins de la Setmana Santa de Gandia.

Articles relacionats