Xalet Martinavarro «Estem actuant amb la màxima transparència i facilitant l’accés a la informació a tots els interessats»

– Josep Alandete: «Des del Departament d’Urbanisme estem actuant amb la màxima transparència i facilitant l’accés a la informació a tots els interessats, això sí, complint tots els tràmits administratius i sempre d’acord amb la legalitat vigent»

 El Vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete Mayor, ha respost a les darreres informacions publicades per diferents comunitats de propietaris de la zona nord de la platja de Gandia pel que fa als futurs usos de la parcel·la del xalet de Martín Navarro. En primer lloc, des del departament d’Urbanisme s’ha comunicat, notificat i atés a totes les peticions i s’han celebrat totes les reunions que s’han demanat des del 2019. En concret, el passat mes d’octubre es va reunir amb el representant dels propietaris afectats, “qui va agrair el tracte rebut des del començament i que sempre s’havien tingut les portes obertes des d’Urbanisme”. També se li va explicar l’estat de la tramitació i el procediment que se seguiria per garantir els drets de tots els implicats. Des d’aleshores no s’ha demanat cap altra reunió amb el responsable d’Urbanisme.

«Des del Departament d’Urbanisme estem actuant amb la màxima transparència i facilitant l’accés a la informació a tots els interessats, això sí, complint tots els tràmits administratius i sempre d’acord amb la legalitat vigent. En aquests moments l’empresa promotora de la parcel·la encara no ha presentat el projecte definitiu per la qual cosa el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Gandia no pot començar a notificar-lo. En el moment en el qual d’urbanisme reba la informació s’iniciarà tot el procés de comunicació a les persones afectades que ho sol·liciten com s’ha fet des del primer moment.» Ha indicat Alandete.

“La transparència i la igualtat de tracte a tota la ciutadania és la línia fonamental a seguir dins de les bones pràctiques que des del Departament d’Urbanisme s’estan seguint”, ha assegurat el vicealcalde.

Et Pot Interessar