11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Webinar gratuït “Bullying: Un problema amb solució?”

– Gandia sensibilitza sobre l’assetjament escolar amb el webinar gratuït “Bullying: Un problema amb solució?”

– La trobada tindrà lloc aquest dimecres 12 de maig a les 18 h de manera virtual

– Per a poder participar es necessita inscripció prèvia a través del formulari que es pot trobar a la web clic ací.

Amb motiu del Dia Mundial Contra l’Assetjament Escolar que es va celebrar el passat 2 de maig, la regidora delegada d’Infància, Liduvina Gil, ha informat aquest matí que el seu departament ha organitzat per al dimecres 12 de maig el webinar (seminari on-line) “Bullying: Un problema amb solució?”.

Es tracta d’una iniciativa que va sorgir de la inquietud del Consell de la Infància de Gandia per aquesta problemàtica i que tracta de promoure activitats entre la ciutadania, i especialment entre la infància i joventut de la nostra ciutat, que ajuden a sensibilitzar sobre qüestions tan sensibles com l’assetjament a les escoles.

El webinar consisteix en una ponència a Internet on les persones que assistisquen hi podran compartir coneixements i experiències al final de l’activitat, així com plantejar preguntes i dubtes, que seran resoltes per les expertes que participen en la trobada virtual.

Així, la presentació estarà a càrrec de Liduvina Gil, qui comptarà amb la col·laboració de les integrants de la Unitat d’Atenció i Intervenció (UAI) del Pla Previ de la GVA, Pilar Carril i Esmeralda Llorca, professionals que facilitaran recursos i eines per fomentar la prevenció i sensibilització en matèria de violència en la infància i adolescència.

Aquest seminari on-line gratuït va adreçat a tota la comunitat educativa, entitats socials i a la ciutadania en general. Per a participar-hi es requereix inscripció prèvia a la pàgina web https://bit.ly/3xVqic3, on s’hi ha d’omplir un formulari per a rebre l’enllaç directe que permet accedir a la conferència.

Articles relacionats