13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

“Viu Marxuquera” torna amb 18 activitats programades per a l’estiu

– “Viu Marxuquera” reprén la seua programació aquest divendres

– Fins al 28 d’agost s’han programat 18 activitats per a tots els públics

Jose Manuel Prieto: “Tot el que organitze l’ajuntament es farà en condicions de seguretat i amb totes les mesures de prevenció”

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, Jose Manuel Prieto; acompanyat pel tècnic municipal Juanjo Reig, han presentat aquest matí les 18 activitats que s’han organitzat dins de la iniciativa “Viu Marxuquera” del 10 de juliol al 28 d’agost.

Jose Manuel Prieto ha destacat que la intenció del consistori és reprendre a poc a poc la normalitat amb totes les garanties i mesures de seguretat. “Volem que, tot i que no podem fer la mateixa vida social, els veïns i visitants de la barriada puguen tindre activitats de lleure durant aquest estiu”. Recordant que ‘Viu Marxuquera’ reprén la seua activitat en el punt que es va aturar a causa de la pandèmia.
“Marxuquera multiplica la seua població durant l’estiu i nosaltres reprenem aquesta iniciativa en un entorn immillorable”.

El programa compta amb activitats de música, monòlegs, gimcana d’aigua, ronda lletres, punt d’animació lectora, cinema d’estiu, nits a la fresca a més d’una novetat com és la “Música a la llum dels ciris” que es desenvoluparà en el terrat de centre social.

Viu Marxuquera programacio

Articles relacionats