25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Visites guiades als refugis antiaeris de Gandia

 

 

Gandia recupera les visites guiades periòdiques als refugis antiaeris

 Degut a l’èxit que han tingut les visites als Refugis de la Guerra Civil que s’han programat aquest Nadal, l’Ajuntament de Gandia en col·laboració amb empreses de guies locals, ha dissenyat una programació anual de visites per a 2023.

Des del passat 23 de desembre fins al 7 de gener han visitat els refugis més de 300 persones. La gran demanda que han tingut aquestes visites, per conèixer els dos refugis antiaeris, evidencia un gran interès per descobrir la memòria democràtica de la nostra ciutat.
Per aquest motiu, a partir del 21 de gener s’oferiran visites guiades als refugis de la Guerra Civil de la Peixateria (antic Mercat Municipal) i del Prado tots els dissabtes a les 11 hores.

Les visites les realitzaran empreses de guies locals, certificades amb el segell de qualitat SICTED i que a més a més, formen part del Club d’Experiències Turístiques de Gandia, iniciativa impulsada a través del Pla de Sostenibilitat Turística, per tal de diversificar l’oferta turística de la ciutat a través del turisme cultural i afavorir la desestacionalització de la destinació.

A través d’aquestes visites es podrà conèixer els dos espais construïts el 1938, per a protegir la població dels bombardejos aeris durant la Guerra Civil.

Dies de visites: tots els dissabtes a les 11 hores.

Punt de trobada: mirador dels Borja (darrere de l’Ajuntament).
Durada: 90 minuts.

Preu: 8 € per persona, 6 € jubilats, 4 € reduïda (menors d’entre 10 i 15 anys) i gratuïtes per als menors de 10 any.

 

Inscripció: a través del formulari de visitgandia.com

Organitza: departament de Turisme i Platges de Gandia, departament d’Arqueologia i Patrimoni, Ideari i Illeta de Projectes.

 

Articles relacionats