11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Visita als barris del Raval i Benipeixcar per comprovar els projectes dels Pressupostos Participatius

El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, acompanyat de l’assessor de l’àrea, Juanjo Giner, el director general de Medi Natural,  Dani Muñoz, la presidenta de la Junta de Districte de  Benipeixcar, Amparo Victoria, i representants de l’associació veïnal, han visitat el barri per a veure les dues propostes que té Benipeixcar, guanyadores dels Pressupostos Participatius.

D’una banda, la proposta impulsada pel veïnat i una de les guanyadores del 2021, per tal de realitzar una zona d’esports al passeig dels Dos Campanars, un espai de cal·listènia i màquines per a gent gran. Aquesta proposta s’està acordant amb l’associació de veïns, que va ser qui la va realitzar.

S’hi va parlar també amb la direcció del centre educatiu de Benipeixcar per tal d’acabar de concretar la data d’execució de la proposta de millora del pati de col·legi. Aquest proposta s’executarà els mesos de les vacances d’estiu.

D’altra banda es va visitar amb els representants de l’associació veïnal del Raval els treballs d’habilitació d’espai que estan executant-se al soterrani del Centre Social del Raval i que va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de 2020.

També es va aprofitar per començar a valorar futures propostes dels dos barris per als Pressupostos Participatius de Gandia 2022.

Articles relacionats