Violació grupal a una menor a Gandia

– La Policia Nacional de Gandia deté a tres joves presumptes violadors de la menor

Agents de la Policia Nacional de Gandia han detingut a tres joves, un d’ells menor d’edat, acusats d’una presumpta violació en grup a una xica, també menor d’edat. L’agressió sexual va tindre lloc el dissabte, 17 d’octubre, en una zona allunyada del nucli urbà de Gandia.

Les investigacions apunten al fet que els agressors van poder subministrar a la xica algun tipus de substància per a anul·lar la seua voluntat i cometre la violació.

La jove va acudir a l’Hospital de Gandia, on es va activar el protocol d’agressions sexuals. Des de eixe moment, la Policia Nacional va obrir la investigació. I ahir van procedir a la detenció dels tres joves en un municipi de la Safor.

La Policia Nacional continua esbrinat si s’ha produït la gravació en vídeo de l’agressió conjunta, per posteriorment difondre per whatsapp a alguns coneguts, fet que constitutiu un altre delicte.

Dos dels detenguts passaran a disposició judicial, en el Jutjat d’Instrucció número 3 de Gandia, i el tercer, menor d’edat, declararà davant la Fiscalia, qui decidirà si se li apliquen mesures cautelars.

Et Pot Interessar