Vint-i-cinc persones de la Safor milloren les seues competències digitals a l’iCamp 2018

Vint-i-cinc persones han iniciat este dilluns a les instal·lacions d’Urbalab Gandia la segona edició de l’ iCamp La Safor, un campament digital que reuneix persones de tota la comarca de la Safor interessades a millorar el seu currículum, desenvolupar competències professionals i crear la seua marca personal, tan necessària en el mercat laboral actual d’aquest segle XXI. Les sessions es desenvoluparan fins al 7 de setembre.
Durant esta setmana, i sota el lema “Implanta la Marca en el teu ADN”, les persones participants treballaran el concepte de Marca Personal amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats laborals, aconseguir visibilitat en Internet i adquirir nous hàbits en l’ús eficient dels recursos digitals per a buscar treball.

Els participants han pogut escoltar en la primera sessió experiències reals com les de Desirée  González, de Naturament Desy, qui insisteix a contar «qui ets, per donar-te a conèixer, si no ho fas així ningú sabrà que pots oferir per molt bon professional que sigues». Joel Sarrió, de 90 Arquitectes, marca la diferència en apropar-se al client per saber realment allò que vol, la genuïnitat i originalitat és la base de l’èxit, afirma.  Fran Picazo ha fet un recorregut des dels inicis i com ha arribar a aconseguir donar a conèixer la seua obra, la seua tàctica consisteix a «ser feliços amb allò que fem i gaudir mentrestant, eixa és la garantia de l’èxit». Per últim Javier Pereira diu que s’ha de ser visible per poder generar bones oportunitats laborals.
El matí de dilluns ha transcorregut entre activitats i reflexions que han posat el punt de partida a començar i/o continuar el camí a recórrer per fer i/o crear la marca personal, que no és altra cosa que «el que diuen de nosaltres quan no estem».

Et Pot Interessar