18.1 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Vilallonga va posar un Punt Violeta de FEM-ACCIÓ durant les Festes

El Punt Violeta de FEM-ACCIÓ en les festes de Vilallonga ha informat 279 persones sense que hi haguera incidents.

Les persones que s’han acostat per a informar-se han valorat de forma positiva i imprescindible la labor que realitzen les i els professionals de FEM-ACCIÓ, l’objectiu de les quals és previndre situacions de violència, acompanyar a la víctima si és el cas i sensibilitzar al conjunt de la ciutadania.

L’Ajuntament de Vilallonga va habilitar un Punt Violeta al llarg del Passeig Presbitero Giner, des de les 21.00 fins a les 02.00 hores, i a ell es van acostar 279 persones (211 dones i 68 homes).

Des del Departament d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Vilallonga ressalten “l’excel·lent organització, la coordinació i el suport oferit per part de les i els agents de la consultora d’igualtat FEM-ACCIÓ, un equip format per quatre representants, una psicòloga, una agent social, una educadora i voluntariat municipal”.

També es van lliurar diferents fullets informatius i es va arreplegar l’adhesió de la ciutadania i visitants al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Articles relacionats