21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Vilallonga vol impulsar la rehabilitació de la teulada del pavelló esquerre de la Casa Caserna

La Casa Caserna de Vilallonga rep la visita del Comandant Cap de Suport i Innovació de la Guàrdia Civil València, En Julián Martínez López va ser rebut per l’Alcalde, Román Garrigós la Tinenta Alcalde Alicia Gomis que acompanyats pel Capità Cap de la companyia de Gandia, Mariano Mateo, el Sergent Primer comandant del lloc, Juan Manuel Gómez i el cap Primer Juan Francisco Mateos com a màxims responsables de la Casa Caserna del municipi de Vilallonga.

S’ha interessat, pel treball que es realitza en aquestes dependències i es va interessar per l’estat actual de les instal·lacions, en les quals, es va realitzar una primera actuació rehabilitant el pavelló dret de l’edifici de la Casa Caserna, en les quals conviuen els guàrdies civils i familiars d’aquests, comprovant el bon estat de les mateixes i oferint la col·laboració municipal per a la possible execució de xicotetes millores de manteniment que poden realitzar-se en el dia a dia.

El Comandant va poder observar la necessitat més important i amb major urgència, que és la realització d’una rehabilitació completa de la teulada del pavelló esquerre davant la possibilitat d’un despreniment.

L’alcalde Garrigós ha destacat que “és un espai que necessita una gran actuació per a poder evitar la seua ensulsiada, però tots sabem en quin estat es troba el pavelló esquerre de l’edifici que no s’ha realitzat cap actuació en matèria de rehabilitació des de la seua inauguració l’any 1956 i no és fàcil accedir a recursos públics per a dur a terme una actuació i una inversió d’aquesta envergadura.

L’alcalde s’ha compromés a buscar solucions i a fer una prospecció per a trobar recursos, però cal ser prudents i ser conscients que no és una qüestió d’un dia per a un altre”.

L’objectiu, ha dit Gomis, és “aprofitar l’arribada dels fons europeus per a atraure fons i rehabilitar aquest espai per a poder incorporar un major nombre de famílies que puguen establir-se en aquesta Casa Caserna i en definitiva en el nostre municipi”.

L’alcalde va agrair públicament la col·laboració que la Guàrdia Civil presta cada vegada que la ciutat demanda els seus serveis i va ressaltar, la predisposició dels agents per a participar en actes i esdeveniments de convivència ciutadana que s’organitzen en el municipi.

Articles relacionats