13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Vilallonga impulsa el Programa de Gestió Forestal Sostenibles

Es tracta de la pròxima creació del voluntariat ambiental a Vilallonga. La tasca realitzada de neteja i conscienciació de “Fem Camí Net” ha de ser ampliada per la necessitat social que és tindre una major consciència per part d’alguns col·lectius.

Al programa es desenvoluparan  tallers amb xarrades explicatives però també amb treball de camps com observació i anellament d’aus, construcció de sombralls, restauració de pedra en sec… Els exemples de diferents iniciatives rurals ja en marxa, la reflexió de què es pot fer a les nostres muntanyes, el coneiximent detallat del medi a preservar (geografia, fauna, flora, etc) i una passejada interactiva pel terme amb la prevenció i actuació davant el foc,  seran els temes a abordar durant aquestes jornades.

La creació d’un grup de voluntariat ha d’anar acompanyat també d’una formació mínima necessària des del coneixement i la consciència
d’allò que s’està fent, motiu d’esta convocatòria.

Els tallers es realitzaran en la Llar Juvenil Xitxarra el 10, 11, 18 de desembre de 19’30 a 21’30 i el dissabte 19 des de les 9’30. Hi haurà
totes les mesures de seguretat amb motiu de la COVID i el nombre màxim de participants serà de 25, prèvia inscripció al Xitxarra, Ajuntament o al 962805004.

Articles relacionats