19.1 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Vilallonga es queda sense les seues populars Festes d’Agost

Reunit el Regidor de Festes i Alcalde de Villalonga Domingo García, juntament amb les “Majoralesses de la Mare de Déu de la Font”, han acordat, la suspensió de les festes patronals de Vilallonga que estaven previstes des del 14 al 17 d’agost de 2020.

Des de l’Ajuntament han assenyalat que La situació actual provocada per la pandèmia presenta una incertesa en la seua evolució, amb la qual cosa ha d’imperar la prudència quant a la realització de les activitats de caràcter públic.

“El respecte a les normes que l’Estat d’Alarma ens imposa, és necessari que siga constant per a evitar que l’esforç dels dos últims mesos tranquil en res, i és per això que des de l’ajuntament s’encoratja en la població a continuar lluitant contra la propagació del virus amb comportaments responsables”.

“Per aquests motius ens resulta inevitable haver de fer aquest pas de cara als pròxims mesos, per a tractar d’evitar una altra crisi sanitària durant els mesos següents”.

“Considerem que és un pas difícil, però amb trellat i necessari per a la nostra població i el conjunt social de la comarca”.

“Som conscients que les festes patronals de Vilallonga són un component clau del moviment social del nostre poble. Però ara més que mai, hem d’exercir una posició de prudència, responsabilitat i sentit comú, vetlant per la seguretat i la salut dels nostres veïns”. Han finalitzat

Articles relacionats