16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Vilallonga afronta l’estabilització de la seua plantilla

El Govern Municipal de Vilallonga, a petició del sindicat UGT, aprova en Junta de Govern Local una proposta per a estabilitzar per concurs a gran part de la plantilla municipal, posant fi a la temporalitat i precarietat laboral que s’arrossegava en la majoria de casos des de fa més de 12 anys.

El Govern municipal, conscient de la gran importància d’aprofitar l’oportunitat que dona a Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública, vol convocar totes aquelles places de caràcter estructural, cobertes de manera temporal i que estant dotades pressupostàriament, hagen estat ocupades de manera temporal i ininterrompudament almenys en els tres anys anteriors a 31 de desembre de 2020, com a marca la norma.

Per això en la Junta de Govern Local de 22 d’abril de 2022 proposa a la Taula General de Negociació la següent Oferta d’Ocupació Pública de per a l’estabilització temporal:

PERSONAL FUNCIONARI:

1 Administratiu

4 Policia Local

2 Oficials

4 Peons

2 Neteja Instal·lacions Esportives

4 Netejadores edificis

1 Neteja viària

1 Auxiliar administratiu

7 Tècnic educatiu

1 Mestra

1 Psicòloga

Assenyalar que aquesta proposta d’Oferta d’Ocupació Pública(OOP) inclou 28 places, sent amb molt la major OOP realitzada mai a l’Ajuntament de Vilallonga.

L’OOP extraordinària per a l’estabilització temporal, s’haurà de publicar abans de l’1 de juny de 2022.

La publicació de la convocatòria per a la cobertura de les places incloses en l’OOP haurà de ser abans del 31 de desembre de 2022 i la seua resolució abans del 31 de desembre de 2024.

Disposar d’una plantilla fixa i consolidada, millorara les condicions laborals deles nostres empleades i empleats públics i també la qualitat dels serveis prestats als veïns evitant les insuficiències de personal provocats per la temporalitat.

Articles relacionats