21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

VII Concurs de Dibuix Escolar de Setmana Santa

La Germandat de la Santíssima Creu de Gandia ha organitzat el VII Concurs de Dibuix Escolar de Setmana Santa després de l’èxit de les edicions anteriors, en la qual es van rebre més de 1100 dibuixos provinents de diferents escoles de la ciutat.

Les bases del concurs s’han fet arribar a tots els centres educatius de la ciutat, ja que va dirigit a tots els alumnes d’Infantil i Primària de Gandia. Ja s’han adherit diversos col·legis de la ciutat, per la qual cosa la Germandat ha agraït als centres participants la seua col·laboració, especialment per la implicació de professors i alumnes, al mateix temps que anima a la resta de col·legis a participar.

Amb aquest concurs, es pretén un doble vessant, d’una banda l’artística on el xiquet desenvoluparà els seus dots creatius i imaginatius i per un altre, la devocional, plasmant imatges de la Setmana Santa que involucrarà també als més xicotets en aquesta celebració. En el concurs hi ha un premi per a cada cicle, i un premi especial al millor dibuix que continga imatges de la Germandat de la Santíssima Creu, ja siguen els seus confrares, la imatge de la Santíssima Creu o la imatge de Maria Magdalena al costat de la Creu de Jesús.

Articles relacionats