23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Víctor Soler ocuparà el 4 lloc en la llista electoral del Partit Popular de Gandia

– El president del Partit Popular de Gandia acompanyarà a Mar Beltrán i Ximo Mas en la llista encapçalada per Moragues

Víctor Soler, president del Partit Popular de Gandia i actual portaveu del Grup Municipal Popular a l’ajuntament gandià, ocuparà el número quatre de la candidatura de la formació de cara a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig. Soler ha sigut anunciat per Moragues en una compareixença celebrada en la seu local del partit.

“Víctor no necessita presentació, ja que fa anys que està treballant pel nostre projecte i per Gandia, per la qual cosa tenim un objectiu compartit, que no és una altra que aconseguir l’alcaldia de Gandia per a brindar a la nostra ciutat el projecte de futur que tots desitgem”, ha indicat Moragues, recalcant que “va en el número quatre de la meua llista perquè està cridat a tindre un paper destacat en el pròxim govern local”.

Soler ha manifestat el seu compromís amb la candidatura de Moragues “tal com sempre he manifestat, ja que sempre he deixat clar que el més important per a mi és Gandia, sempre he sigut ací per a sumar, com estic ara i estaré en el futur”.

“Som un equip unit, amb un projecte de futur molt treballat, el qual es veurà molt prompte amb la presentació del programa electoral que es porta desenvolupant temps i que està sent finalitzat pels grups de treball sectorials, els quals presentarem de manera extensa i desenvolupada perquè tots conegueu els grans projectes que impulsaran la Gandia moderna i de futur que ens espera”, ha assenyalat Moragues.

Tots dos han coincidit que “Gandia està per damunt de tot i de tots”, asseverant que “Gandia necessita un canvi de govern i aquest ha de ser liderat pel Partit Popular”. Per això, s’ha posat l’accent principalment en el compromís de treballar per la ciutat, amb l’objectiu d'”aconseguir una Gandia més pròspera i plena d’oportunitats de la qual ens sentirem tots orgullosos”.

Articles relacionats