21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Víctor Soler elegit Secretari Primer de les Corts Valencianes

En n el Palau del Borja de la ciutat de València s’ha celebrat la sessió constitutiva de la XI Legislatura de les Corts Valencianes amb la qual s’inicia el nou període legislatiu després de les eleccions autonòmiques.

Gandia i la comarca de La Safor estaran representades pel President del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler Beneyto, com a número 5 de la llista popular per la província de València.

En la sessió constitutiva ha sigut triada la Mesa de les Corts Valencianes, és a dir, el seu òrgan de govern, en la qual  Víctor Soler ocuparà el càrrec de Secretari.

Per a Víctor Soler “aquesta designació m’ompli d’orgull en ser present en l’òrgan de govern del parlament valencià com el seu Secretari Primer. Des d’ací continuarem treballant per l’autogovern dels valencians i legislant per a millorar la vida dels gandians i veïns de la Safor”.

El popular Víctor Soler es converteix així en el primer gandià a ocupar aquest càrrec de responsabilitat en la cambra legislativa de tots els valencians.

Articles relacionats