VÍCTOR SOLER AGAFA LES REGNES DEL PP DE GANDIA EN SUBSTITUCIÓ D’ARTURO TORRÓ

El Partit Popular de Gandia ha nomenat este dimecres el diputat Víctor Soler com a president local, en substitució d’Arturo Torró, només produir-se la renúncia d’este al càrrec només dos dies després d’haver-lo ratificat l’assemblea i l’executiva. 

El Comitè Executiu Local ha aprovat per unanimitat la proposta de Víctor Soler com a president local, i del regidor Vicent Gregori com a secretari general, càrrec que anteriorment ocupava Víctor Soler. Finalment, la sotssecretaria general, que ocupava Vicent Gregori, queda vacant, sense que hi haja més canvis.

 

El nou president del PP de Gandia, Víctor Soler, ha tingut paraules d’agraïment al seu antecessor i a l’Executiva: “És un orgull presidir el partit al qual em vaig afiliar als 18 anys. Done les gràcies a Arturo Torró pel seu suport i el treball realitzat fins avui, així com a l’Executiva que m’ha confiat aquesta nova responsabilitat”.

Soler diu que ara «s’obri una nova etapa en el PP on tots caben. Som el partit que representa a més gent i anem a centrar els nostres esforços a exercir de palanca de canvi d’un govern que ha deixat de costat el progrés i benestar dels ciutadans, per a mirar pel retrovisor”.

Per al màxim dirigent popular, “aquest nou PP està centrat en les persones i la seua ciutat, Gandia. Anem a asseure’ns amb tots, anem a treballar per tots. Som la majoria, l’aposta en positiu de la ciutat i exercirem eixe mandat des de l’oposició o des del govern”.

Els populars consideren que aquests canvis posen de manifest «la contínua renovació del Partit Popular, amb la intenció d’afrontar amb decisió els reptes del futur i treballar per una Gandia capdavantera, pròspera i segura».

Et Pot Interessar