17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Víctor Faus participarà al campionat d’Espanya absolut en llançament de disc

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme va organitzar a Castelló un Control per a agrupar els millors llançadors d’Espanya. En el van participar els atletes que entrenen en el Club de Córrer El Garbí. Victor Faus (Platges de Castelló), en llançament de disc, aconseguia la seua marca personal de 52,05 metres, que suposa la marca mínima per a participar en el Campionat d’Espanya Absolut a celebrar-se a La Nucia a final d’agost. D’altra banda, Gema Martí (F.C. Barcelona) va realitzar la prova de llançament de martell obtenint un millor registre de 59,37 metres.
Aquests dos atletes, al costat de Marc Mestre, Dian Iskrenov i Aina Olaso, es desplaçaran a Castelló aquest cap de setmana per a disputar el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs de Menors.
Finalment, a València es va celebrar el Campionat Provincial S16 on Carla Brecopertanyent al Club de Córrer el Garbí va participar en la prova de 800m on va realitzar el seu millor registre de sempre 2’53”21 aconseguint una meritòria 6a posició.

Articles relacionats