22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Vicent Grau segueix al capdavant de la classificació general en el challenge autonòmic

El ciclista de Tavernes Vicent Grau segueix al capdavant de la classificació general de júniors de primer any en el challenge autonòmic després d’aconseguir el sisé lloc en l’última carrera disputada en la població alacantina de Beniferri.

Grau va estar escapat en alguns moments de la carrera al costat d’altres companys, però aquest esforç el pagaria més tard en els quilòmetres finals on cinc corredors obtindrien uns apreciats metres que serien determinants perquè Diego Gutiérrez obtinguera una nova victòria.

El de la Vall encapçalaria l’escamot a tan sols 4 segons dels escapats. Grau de l’equip Lucta es classificà també com a tercer classificat de la muntanya i primer valencià de júniors de primer any.

MESTRE PRIMER SAFORENC

En aquesta mateixa població alacantina també es va disputar la carrera de categoria cadet que al seu torn era puntuable per a el challenge autonòmic. En aquesta ocasió Xavi Mestre, veí de Beniarjó, va finalitzar en la novena posició a 45 segons del doble campió d’Espanya, Enrique Maranchon, amb el mateix temps que Mestre arribaria el seu company Aitor Arlandis en el lloc 30, mentre que Joan Corbi va acabar en el lloc 50 i Javier Sánchez 52.

Amb aquest resultat Xavi Mestre es col·loca cinqué amb 114 punts en la classificació general autonòmica.

Articles relacionats