15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Vetusta Morla posa a rebentar l’institut Maria Enríquez

vetusta morla 2

Dissabte i concert de Vetusta Morla, ingredients per a posar a rebentar l’institut Maria Enríquez per a escoltar un dels grups de moda. 

“Mismo sitio, distinto” és el nom de l’últim treball que Vetusta Mora ha presentat en la Fira i Festes de Gandia després de visitar grans ciutats com Madrid i Barcelona després d’un parèntesi d’any i mig, en el qual el grup ha estat preparant el seu nou àlbum d’estudi, que és el protagonista de la nova gira, en convivència amb títols dels seus discos anteriors. Ha estat una oportunitat per a gaudir del directe espectacular de Vetusta Morla, els quals han destacat per la contundència del so, la precisió de la interpretació i la seua comunió amb el públic.

Concerts de diumenge

Este diumenge 30 de setembre actua a la Casa de la Marquesa Omega Man, amb el seu tribut a The Police.
Els seus membres han format part de grups i artistes com Sting, The Ramones, Neneh Cherry o Extreme, entre d’altres. Aquest tribut internacional de gran qualitat manté a l’escenari un so impecable i un carisma
inigualable.

D’altra banda, al Parc de la Feste actua este diumenge una de les orquestres de ball més espectaculars del moment, l’orquestra Panorama. Formada per 19 components, esta orquestra, que ha col·laborat amb artistes de la talla de Soraya, Bustamante, Luis Fonsi o Mago de Oz, entre d’altres, combina un repertori musical actual, que farà vibrar el públic amb vistoses acrobàcies de circ. En la gira De Luxe Tour 2018,
l’orquestra ha preparat una escenografia que canvia constantment, amb impressionants efectes de llum i so, recolzats amb 350 m² de pantalles leds, en un escenari de quasi 30 metres de frontal. Un espectacle brillant i totalment sorprenent per al nostre Parc de la Festa.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles