Veïns de Pego es planten davant les provocacions d’un grup de neonazis

– Agents antidisturbis de la Guàrdia Civil van haver d’intervindre ahir, diumenge, al poble de Pego per a evitar un enfrontament entre uns 30 aficionats ultres d’ideologia nazi que acompanyaven a l’equip de futbol del Gandia, que jugava un partit de lliga contra l’equip local, i joves antifeixistes que es van concentrar per a expressar el seu rebuig.

Segons informa el mitjà La Marina Plaza, «la intervenció de la Guàrdia Civil es va produir acabat ja el partit, i va anar per a traure del camp a un grup d’uns 30 afeccionats ultres del Gandia». Afortunadament, no va caldre lamentar incidents greus i els neonazis van eixir de Pego escortats per les forces de seguretat.​

D’acord amb els testimoniatges recollits per aquest mig , «els ultres s’havien estat passejant pel poble, abans del partit, «provocant» i entonant càntics nazis». De fet en les xarxes socials es poden veure nombrosos vídeos als antifeixistes en els exteriors del camp de futbol cantant lemes com «Pego serà la tomba del feixisme!».

Et Pot Interessar