Una veïna de Gandia li genera a l’ex nora una factura de llum de 13.000 euros amb un contracte fals

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 52 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’usurpació d’estat civil, després de pel que sembla donar d’alta un contracte en una companyia elèctrica fent-se passar per la que va anar la seua nora. La companyia li reclamava a la víctima uns 13.000 euros.
Les recerques es van iniciar a la fi de desembre en tenir coneixement els policies que a una dona li haurien usurpat la seua identitat i realitzat un contracte amb una companyia elèctrica.
Durant les recerques, els agents van esbrinar que la companyia li reclamava a la dona uns 13.000 euros en concepte de deute de factures.
Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que la veu de la persona que havia realitzat l’alta del contracte telefònicament corresponia a l’exsogra de la titular del contracte, així com que l’adreça del subministrament elèctric contractat era la d’un restaurant que havia regentat l’exsogra.
Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat de la sospitosa, qui després de presentar-se en la comissaria va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’usurpació d’estat civil.
La detinguda, amb antecedents policials, després de ser sentida en declaració, va ser posada en llibertat no sense abans ser advertida de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan fóra requerida.

Et Pot Interessar