Valero i Ruiz aporten pólvora a la UE Gandia

Les darreres incorporacions de la UE Gandia, Raúl Valero i Manu Ruiz, han aportat pólvora a la UE Gandia. Ambdós han marcat, junt amb Izan, en la visita al camp d’un CD Enguera que no s’ho esperava. Els visitants han tingut en tot moment el domini, han generat ocasions, i han rematat una vegada al pal tot just abans de que Valero marcara el primer gol al quart d’hora. Només cinc minuts abans del descans Izan feia el segon, i només han hagut de transcórrer tres minuts de la represa per a que Manu Ruiz sentenciara un partit que ja no va aportar res més que l’ànsia de l’Enguera per retallar distàncies.

La UE Gandia s’ha reforçat a consciència per salvar potser la que està sent la pitjor temporada de l’equip en Preferent. Amb eixe objectiu ha arribat Raúl Valero, un davanter centre de 26 anys que ha militat entre uns altres en el Riba-roja de Túria, Requena i Llíria. Fa dues temporades, en la 2016-2017, va anotar 17 gols amb el Riba-roja, aconseguint classificar-se per a la fase d’ascens a Tercera Divisió.
La seua arribada ha canviat per complet la fisonomia de l’equip en atac després de les baixes de Marvin i Sofian i l’arribada del madrileny Manu Ruiz, que juntament amb Valero, formen ara un atac que a Enguera s’ha demostrat letal.

Et Pot Interessar