14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

València i Gandia, principals maldecaps per a Bonig en la resolució de candidatures municipals del PP

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha passat la setmana nomenant candidats a alcaldies importants, com ara Alcoi o la Vila-joiosa, mentre posterga la decisió sobre Gandia, on es viu un cada vegada menys indissimulat conflicte per ocupar el primer lloc de la candidatura municipal. 

Bonig presumeix de “renovació” en les candidatures municipals del PP, i així s’ha expressat esta setmana durant la seua participació al comitè executiu local del PP d’Alcoi, on s’ha triat a Quique Ruiz com a cap de llista.
A Alcoi ho ha tingut fàcil, però sembla que a Gandia s’haurà d’enfrontar a una solució traumàtica si l’actual portaveu, Víctor Soler, i el regidor i diputat provincial Guillermo Barber no arriben a un enteniment. La tensió s’ha traslladat esta setmana a la reunió de l’executiva comarcal, en la que Guillermo Barber ha estat nomenat president comarcal en substitució de Salvador Enguix, per designació de la direcció autonòmica, una decisió que no ha sentat bé en el bàndol de Víctor Soler. 

Bonig, però, té un maldecap major a la ciutat de València, on sembla que les opcions del diputat al Congrés González Pons han quedat minvades després de que Álvaro Pérez El Bigotes l’haja involucrat en els afers de la Fòrmula 1. 

Articles relacionats