VALÈNCIA ÉS LA SEGONA PROVÍNCIA QUE MÉS OCUPACIÓ GENERARÀ EN REBAIXES

València és la província que liderarà aquesta campanya amb 9.736 nous contractes, la qual cosa suposa el 71% de la contractació que es realitze en l’autonomia valenciana. És a dir, 3 de cada 4 contractes que se signen per la campanya de rebaixes, ho faran a València. A més, València, aconsegueix ser la segona que més contractes va a generar respecte la resta de províncies espanyoles.

El Nadal arriba a la seua recta final i amb ella el començament del període de rebaixes d’hivern en la majoria de comunitats autònomes espanyoles, vinculat fonamentalment al gran consum i que comporta un augment en el nombre de contractes generats. Així, l’empresa de recursos humans Adecco calcula que aquestes rebaixes generen, en total, 80.221 contractes, 13.563 d’ells a la Comunitat Valenciana, informa l’entitat a través d’un comunicat.

Quant al nombre de contractacions, atenció al client i vendes, seran les àrees que aglutinen més contractes. En concret, el perfil comercial -promotors, hostesses d’imatge, teleoperadors o depenents- serà el més buscat en aquesta pròxima campanya.

Atenent a la distribució regional de la campanya de rebaixes, enguany la Comunitat Valenciana se situa com la segona en les previsions, doncs en ella es crearan més de 13.563 nous llocs de treball, dels 80.221 previstos.

Murcia i Andalusia són les dues comunitats que segueixen, experimentant també un increment d’un 5% en la contractació respecte de l’any anterior, la qual cosa es tradueix en més de 9.150 i quasi 8.000 contractacions en les pròximes setmanes respectivament.

Li segueixen d’a prop tres comunitats on el nombre de contractacions per a aquest període respecte de l’any anterior superen les 2.000: Aragó (2.722), Canàries (2.658), Navarra (2.497) i Castella-la Manxa (2.339).

 

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents