La Universitat de València organitza a Gandia un curs sobre el disseny d’un pla d’empresa

L’OPAL, l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València, ofereix el pròxim mes de desembre a Gandia el curs “Disseny, desenvolupament i presentació del pla d’empresa”, l’objectiu del qual és dotar als alumnes dels coneixements bàsics i les eines suficients per a presentar un pla d’empresa que resulte exitós. El curs va dirigit als membres de la comunitat universitària i al públic en general i, amb una duració de 30 hores, està reconegut amb 3 crèdits ECTS.

A través de les distintes sessions, es pretén donar resposta a qüestions com ara quines són les necessitats que ha de cobrir el nostre negoci o amb quines manques ens podem trobar; quins són els nostres avantatges competitius o els elements diferencials que cal remarcar per tal de destacar sobre la competència. A més, el curs treballarà sobre la consolidació d’una idea emprenedora i sobre l’estructura i contingut que ha d’incloure el pla d’empresa per tal que la nostra idea es converteixca en un negoci consolidat.

El curs es desenvoluparà els dies 4, 5, 18, 19, 21, 22 de desembre en horari de 16 a 21h al Centre de Gandia de la Universitat de València al carrer Tossal. La matrícula està oberta a la web del centre www.uv.es/cig on, a més, es pot consultar el programa sencer del curs.

Et Pot Interessar