La Universitat de València inaugura a Gandia l’exposició “El patrimoni cultural valencià”

La Universitat de València ha inaugurat a Gandia l’exposició “El patrimoni cultural valencià”, que es posrà visitar des del 9 al 23 de novembre a la planta baixa del Centre de Gandia de la UV al carrer Tossal.

L’exposició, produïda pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic,històric, etc, del qual gaudeix la societat valenciana.

Prenent com a punt de partida la publicació ‘Atlas del patrimonio cultural valenciano’ (Universitat de València, 2011), a través dels 36 plafons que componen la mostra, s’aborda des del paleolític fins a les festes catalogades d’interès, passant per l’arquitectura militar, l’art o els paisatges, entre moltes altres manifestacions patrimonials. En la seua elaboració hi han participat una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València i s’ha comptat amb el patrocini de Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

L’exposició es podrà visitar en horari de dilluns a dijous de 9 a 20h i divendres de 9 a 15h.

Et Pot Interessar