20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Units pel Bàsquet lamenta que la FEB no haja fet prevaldre els mèrits esportius per acceptar l’equip a la LEB Plata

La directiva d’Units pel Bàsquet Gandia ha emés un comunicat en el que lamenta que la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) haja primat els motius econòmics per damunt dels esportius a l’hora d’acceptar nous equips a la lliga LEB Plata. Segons eixe comunicat, malgrat haver enviat la corresponent sol·licitud d’inscripció del primer equip en la LEB PLATA, la FEB no l’ha tingut en compte, limitant-se a acceptar aquelles de clubs que havien manifestat la seua intenció de participar en aquesta categoria i dipositat les quantitats econòmiques exigides, amb independència dels seus mèrits esportius.
A diferència d’altres anys en què s’ampliava tant el termini d’inscripció com el termini per a completar la totalitat de la documentació, aquesta temporada no ha sigut així, quedant tancat el termini el mateix dia que assenyala la normativa.
Aquesta circumstància ha motivat que el primer equip d’Units pel Bàsquet torne a la categoria que per motius estrictament esportius li correspon.
La Junta Directiva ha agraït de nou als socis, a l’afició al básquet de Gandia, als patrocinadors i a La Safor el suport i comprensió rebuts, i manifesta la seua voluntat de “seguir treballant, si esau amb més afany, per a retornar a l’equip i al Club a la categoria que es mereixen”.

Articles relacionats