17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

UNITS PEL BASQUET GANDIA anuncia la continuïtat de l’entrenador i del patrocinador principal

El primer equip d’UNITS PEL BASQUET GANDIA inicia una nova temporada, amb l’anunci de la continuïtat del patrocinador ANGELSVISION i del seu entrenador Víctor Rubio.

Per segon any consecutiu, el primer equip del club, que de nou militarà en el Grup E-B de la Lliga EBA, comptarà amb el patrocini principal d’ANGELSVISION, empresa gandiana del sector de l’òptica o optometria, que tal com acredita des de la
seua fundació, aposta per l’esport i especialment pel bàsquet al seu màxim nivell donant suport al primer equip de la Comarca de La Safor.

Víctor Rubio, l’entrenador gandià que des de l’any 2001 ja venia exercint d’entrenador en l’extint Gandia Bàsquet Atlètic i que en aquests últims anys ha dirigit a UPB GANDIA, fent gaudir a l’afició de la Safor amb el millor bàsquet, és la persona a qui la Directiva del Club ha confiat un any més la direcció tècnica del primer equip, sabedora del seu bon treball i del resultat final d’aquest.

UPB GANDIA ha declarat: “Estem segurs que el tàndem ANGELSVISION – RUBIO, ens oferiran bones vesprades del millor bàsquet a Gandia”.

Articles relacionats