Unes cremes antiarrugues acaben amb la carrera política de Cifuentes després d’intentar sobreviure al fals màster

Si la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, tenia previst resistir al càrrec una vegada superada la tempesta del màster, un «incident» amb unes cremes antiarrugues que van aparèixer «involuntàriament» a la seua bossa de mà han acabat amb la seua carrera política.

La presidenta madrilenya ha presentat la dimissió este dimecres, després d’esclatar fa més de 30 dies la polèmica de la falsificació del seu màster en l’Universitat Rei Juan Carlos (URJC), i en haver-se publicat aquest mateix dimecres un vídeo en què l’haurien sorprés robant cremes en un supermercat.

Així ho ha anunciat en una roda de premsa convocada amb caràcter urgent a la Reial Casa de Correus al migdia, on la dirigent madrilenya ha comparegut davant els mitjans.

La ja expresidenta de la Comunitat de Madrid ha indicat que va cometre un «error involuntari» en l’incident amb les cremes en un supermercat, on l’haurien atrapat furtant, i ha assegurat que va patir un intent d'»extorsió» per aquest assumpte.

Cifuentes ha explicat que les imatges difoses per Okdiario es refereixen a un incident de 2011 i l’ha emmarcat en la campanya contra ella des del punt de vista polític i personal.

«Se m’ha intentat extorsionar», ha comentat la ja expresidenta, qui ha explicat que aleshores ho va posar en coneixement de la Policia però que ara «alguns mitjans o un mitjà ha decidit publicar-ho», sent un tema que ha traspassat «totes les línies roges» i que ha posat en qüestió «tota la seua vida».

Al seu torn, ha comentat que l’assumpte de les cremes en un supermercat de Vallecas va ser un «error involuntari» amb dos productes cosmètics i que va abonar els 40 euros, sense que l'»assumpte tinguera major transcendència». «Em vaig emportar per error i de manera involuntària sense ser conscient d’açò unes cremes», ha dit sobre aquest tema.

Després de lamentar la difusió d’eixes imatges i dir que s’han «traspassat totes les línies roges» per a atacar-la, Cifuentes ha recordat que ella va ser «espiada i investigada en la seua etapa de delegada del Govern i no sap si també açò es va produir ja com a presidenta regional.

Per açò, creu que la difusió d’eixes imatges «remata» una campanya contra ella i que és el «preu a pagar» per la seua actitud de tolerància zero contra la corrupció. «Tindre tolerància zero contra la corrupció té un preu i aquest és el preu que he hagut de pagar», ha postil·lat.

Et Pot Interessar