Una titulada al Campus de Gandia de la UPV, entre els premis Capitania de València al millor expedient

María del Mar García Ribes, titulada en el grau en Comunicació Audiovisual que s’estudia en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, ha sigut una dels tres estudiants de la Universitat Politècnica de València que han rebut els Premis Extraordinaris Fi de Carrera ‘Capitania General de València’ als millors expedients acadèmics del curs 2016/17. Aquests premis volen valorar l’excel·lència amb la finalitat de reconèixer el rendiment acadèmic i la cultura del mèrit i esforç i estrènyer els llaços entre les universitats i les forces armades.
Esperanza Isabel López Merino, titulada en el grau en Biotecnologia de la UPV i Sinforiano Sebastián Cantos Blat, titulat en el grau en Enginyeria Aeroespacial UPV, també han rebut els corresponents premis i diplomes en la primera edició d’aquests guardons.
L’acte es va celebrar en la Sala del Tron de l’històric convent de Santo Domingo de València, seu de la Capitania General. En total, s’han premiat a 26 titulats i titulades que van acabar els seus estudis universitaris en el curs 2016/17 en les universitats de la Comunitat Valenciana: la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Miguel Hernández d’Elx, la Jaume I de Castelló, la Catòlica de València, la CEU Cardenal Herrera, l’Europea i la Internacional de València.
El tinent general Francisco José Gan va felicitar als premiats i premiades valorant el seu talent, perseverança i excel·lència acadèmica. ‘És de vital importància la necessitat d’impulsar l’interès del món acadèmic per la seguretat i la defensa amb la finalitat de formar ciutadans capaços de conèixer els riscos i amenaces que poden afectar-nos’, va afirmar Francisco José Gan.

Et Pot Interessar