19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

UNA PROJECCIÓ A LA PLAÇA MAJOR INAUGURARÀ EL FESTIVAL DE CURTS D’ANIMACIÓ DE GANDIA

Al costat de l’edil han comparegut Alessandro d’Urso, director del Festival; Toni Forés, de la Universitat Politècnica del Campus de Gandia, i Miquel Vidal, de Formigó Estudi empresa que s’encarrega de la imatge de l’esdeveniment.

Joan Muñoz començat explicant que l’acte inaugural de la mostra es farà a la plaça Major el 28 d’abril. Els següents dies acolliran les projeccions que es realitzaran al Teatre del Raval, al Teatre Serrano i l’Aula Magna de la Universitat Politècnica. Totes les projeccions seran gratuïtes i hi haurà curtmetratges per a xiquets i adults. El regidor també ha destacat que “dins de les activitats previstes també hi haurà Masterclass de primeres figures de l’àmbit de l’animació”.

Alessandro d’Urso ha dit que el Festival compleix la seua dotzena edició i ha explicat que “l’entrada serà gratuïta i consistirà en una mostra dels millors treballs projectats fins hui. No és exclusivament un festival infantil, ja que moltes de les produccions són per a adults”.

Finalment, Miquel Vidal, ha explicat la part creativa del projecte. “És una gran responsabilitat continuar amb la imatge d’un Festival consolidat a Roma i que ara s’ha d’adaptar a la nostra ciutat. El món dels curts d’animació és un món lliure i divers. Nosaltres hem volgut plasmar això amb la part creativa que cada un de nosaltres tenim. Intentem reflectir la part física amb el caràcter de fantasia”.

Articles relacionats