UNA NOVA PINÇA ENTRE PP I C’S IMPEDEIX AL GOVERN DE GANDIA CONTRACTAR AL LIQUIDADOR D’UNA EMPRESA PÚBLICA

PP i Ciutadans han fet una nova pinça al govern local del PSPV i Més Gandia, aquesta vegada per impedir el nomenament remunerat d’un nou liquidador d’una empresa pública. Ciutadans ja es va posicionar amb el PP al ple del 5 de maig per impedir que el PSPV i Més Gandia recusaren l’exalcalde del PP Arturo Torró en un procediment laboral, recusació que finalment no van poder evitar en haver obligat l’alcaldia a abstenir-se a un regidor del PP. 

 

El Grup Municipal Popular s’ha felicitat d’una nova victòria al ple, en referència al debat de la Junta General Universal de l’empresa pública Iniciatives de la Comunicació de Gandia, SL, a compte del canvi de liquidador.

Els socialistes, amb “la paradoxal complicitat de Més Gandia”, pretenien nomenar la figura del liquidador, com un “nou endollat més” a raó de 15.000 €. “Un nou endollat en la llarga llista pròxima al centenar d’amics i familiars, que han trobat sustent econòmic sota el paraigua de la Corporació Municipal”.

El PP recorda, que tant els anteriors membres del Consell d’Administració, com el liquidador posterior, mai van percebre retribució alguna per l’acompliment de les seues funcions, ni sota el mandat de José Manuel Orengo, ni sota el mandat d’Arturo Torró.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, h declarat que “ja està bé de parlar de retallades i austeritat, mentre sí hi ha diners per als amics del PSOE i Més Gandia. Lluitarem per impedir que Diana Morant impose la política de l’ “isme”: endollisme, amiguisme i favoritisme”.

D’altra banda, segons el PP, el liquidador proposat reunia causes d’incompatibilitat, en dirigir processos judicials contra l’Administració Local, com per exemple, en el Cas Sanxo Llop.

Els populars s’han felicitat, de l’assoliment obtingut, que “repercutirà per a bé en les arques municipals, en suposar un estalvi de fins a 15.000 €”.

Finalment, els populars van aprofitar el punt, per a rendir un sentit i emocionat homenatge al liquidador actual de l’empresa, tristament mort, fa uns mesos.

Et Pot Interessar