9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Una nova mort per coronavirus a la Safor

– El coronavirus torna a demostrar la seua total capacitat per a matar

Els esforços per poder salvar la vida d’aquest malalt, després de fer un mes que estava ingressat en l’UCI a l’Hospital Francesc de Borja no han sigut fructífers. Amb aquesta nova mort ja són 276 defuncions a l’Àrea de Salut.

D’altra banda s’ha produït un lleuger repunt que trenca la tendència a la baixa, ja que en el que es porta de setmana són 20 els casos els detectats pels serveis sanitaris.

La situació hospitalària ha millorat, ja que només hi han 3 persones ingressades per coronavirus a l’Hospital Comarcal, i d’elles només necessita atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva 1 malalt.

Ahir no es va notificar cap brot de coronavirus per part de la Conselleria de Sanitat després de dos dies consecutius on es va notificar un brot a Xeraco i un altre a Gandia.

Malgrat que les dades generals de l’evolució són relativament bones a la Safor, cal redoblar els esforços pel total compliment de les mesures de seguretat enfront de la Covid, per evitar un canvi de tendència a l’alça que podria donar pas a una quarta onada.

Articles relacionats