25.1 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Una Nova Edició del KM Vertical Gandia

 • La XIX edició del KM Vertical Gandia espera superar els mil participants
 • La prova tindrà lloc el pròxim 12 de gener i les inscripcions es poden realitzar en www.kmverticalgandia.com

  La regidora d’Esports, Lydia Morant; Miguel Cebrián, president del Club Alpí Gandia; i Alberto Pascual, director comercial de Gandia Motors (patrocinador del vehicle oficial de la prova) han presentat aquest matí la XIX edició del KM Vertical Gandia, que tindrà lloc el diumenge 12 de gener. Una prova consolidada i que enguany manté el seu recorregut.
  La prova comptarà amb dos recorreguts amb trams comuns. D’una banda, els corredors hauran d’afrontar una distància de 13,2 quilòmetres, mentre que els caminants completaran 11,2 quilòmetres.

  En primer lloc, Alberto Pascual va qualificar d'”honor” ser “el vehicle oficial de l’esdeveniment esportiu, una prova referent a la Comunitat Valenciana i m’atreviria a dir que en l’àmbit nacional” “Aquesta prova té tot el que posseeix l’ADN d’Audi i per això tindran presència a la prova els nostres nous models”.

  Per la seua banda, Miguel Cebrián, ha explicat que l’eixida tindrà lloc al costat del barranc de Beniopa i es produirà de manera esglaonada, distribuïda en calaixos. La competició s’iniciarà a les 08.45 hores mentre que els caminants eixiran a les 09.15 hores. En els dos casos, l’arribada estarà situada al cim del Mondúver mentre que la zona d’avituallament final, lliurament de premis i concentració de corredors serà a la Font de la Drova, on hi haurà autobusos que facilitaran el desplaçament cap a Gandia.
  Cebrián ha agraït l’ajuda dels ajuntaments de Gandia, Barx i Xeresa i la de tots els col·laboradors i ha animat a la ciutadania a participar en aquesta prova ja arrelada a la nostra localitat que té també un vessant solidari, ja que es manté l’euro solidari i es col·labora en aquesta edició amb la Fundació IN.

  Per finalitzar la seua intervenció, el president del Club va demanar als participants de la prova que “qualsevol paper, ampolla o embolcall siga deixat en els punts d’avituallament. Hem de deixar la muntanya tal com la trobem abans d’iniciar la jornada”.

  Finalment, Lydia Morant va convidar a la ciutadania a participar en la prova i a animar els corredors i caminants. “És una prova que té dos vessants. La part competitiva i la part de caminants” i va agrair al Club la implicació a l’hora d’organitzar una prova logísticament complicada i a tots els voluntaris i membres de la Policia Local i Protecció Civil la seua implicació.

  Pel que fa a les inscripcions, Cebrián ha explicat que els interessats poden fer-ho mitjançant www.kmverticalgandia.com i que els dorsals podran ser recollits el divendres 10 des de les 17:00 a les 21.00 hores i durant tot el dissabte 11, al centre comercial Plaça Major en horari comercial o el mateix dia de la prova, a la zona de sortida a partir de les 6:30 hores i fins 30 minuts abans de l’inici de la prova.

  A més dels obsequis dels diferents patrocinadors, en aquesta edició 2020 es lliurarà un bastó telescòpic de regal a tots els participants.

Articles relacionats