UNA FERRETERIA DE PALMA DE GANDIA ES DEDICAVA A LA VENDA D’OBJECTES ROBATS

Segons ha informat la Comandància provincial d’Alacant, la recerca, que va començar arran d’una sèrie de robatoris amb força en habitatges, ha culminat amb el descobriment de l’entramat ara desmantellat.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement d’una sèrie de robatoris en un mateix habitatge de Sanet i Negrals, que era utilitzada com a magatzem d’eines i material de llanterner, i en una caseta d’obra de Beniarbeig.

Va ser així com es va poder determinar que un local de ferralla de Palma de Gandia era el principal receptor del material. Allí es van trobar moltes de les vendes realitzades pel suposat autor dels robatoris i propietari del vehicle sospitós, en comprovar les factures i les dates de venda. I en eixa empresa es van localitzar els objectes sostrets i identificats.

L’estudi de les factures ha determinat, a més, que cap fa referència a objectes «no ferralla» com a eines elèctriques, compressors, gat de cotxe, la qual cosa ha portat a la conclusió que els efectes de «dubtosa procedència» que pogueren comprometre a la ferreteria els anotaven i pagaven com a ferralla vària. Així mateix, s’ha pogut constatar que a l’autor dels robatoris se li han pagat uns 15.000 euros.

La recerca ha destapat un entramat de compra i venda d’objectes robats en el qual suposadament el propietari de la ferreteria recepcionava els efectes sostrets que li portaven els presumptes autors de robatoris mentre que un treballador s’encarregava tant d’amagar els efectes de valor, com de traure’ls al mercat per a la seua posterior venda. El presumpte autor dels robatoris ha quedat a disposició judicial, en llibertat amb càrrecs.

Et Pot Interessar