12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

UNA DESENA DE POETES PARTICIPARAN AL XII POEFESTA D’OLIVA

“Més internacional que mai, torna la Poefesta per a posar veu a la poesia d’arreu del món. Enguany, amb una programació ben completa, de gran qualitat, i per descomptat de participació gratuïta. Novament, el conjunt d’activitats programades són d’entrada lliure, sense taquilles. Tornem a apropar la poesia a tots els públics, a despertar entre la població l’interés per les lletres, i a demostrar que el gaudi intel·lectual no està renyit amb el gaudi públic”, assenyalava el regidor.

L’acte central del Festival de Poesia d’Oliva tindrà lloc al Teatre Olímpia, el divendres 29 d’abril, a les 20.00 hores, amb la presència de vuit grans poetes, nacionals i internacionals. “En aquesta ocasió ens acompanyaran Marta Petreu, Francesc Parcerisas, Josep Lluís Aguiló, Ivan Brull, M. Ana Diz, Ester Xargay, Cesk Freixas, Gràcia Jiménez, i comptarem amb l’actuació musical de Xavi Lloses i Àlex Pallí, junt amb Toni Cotolí”, ha explicat Gregori.

D’altra banda, l’endemà de la Poefesta, dissabte 30 a les 12.00 hores, la Llibreria Pàgina 3 acollirà la presentació de l’obra “Jacint Verdaguer. Una biografia” de Narcís Garoler i Marta Pessarrodona. Tot un ‘vermut poètic’ acompanyat de productes típics de la Plana de Vic.

Des de la Regidoria de Cultura i Música s’ha convidat a tot el poble, a la comarca de la Safor, i a les comarques veïnes, “a que ens acompanyen en un dels actes més importants del calendari cultural d’Oliva. Tot un referent que, de ben segur, continuarà comptant amb l’excel·lent resposta de públic que ha tingut els darrers anys. Seguim i seguirem apostant, sense cap dubte, per aquesta gran festa de la paraula, a la qual desitgem una llarga trajectòria, amb Àngels Gregori al seu capdavant”, finalitzava el regidor.

Articles relacionats