10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Una de freda i una de calenta per al Voleibol del Grau de Gandia

Tercera jornada de la lliga preferent disputada el dissabte passat 16 d’octubre en la pista Paola Mártinez del Ceip Joan XXIII entre els equips locals del Veles-Joan 23 i els equips infantils i cadets de l’Escuela2-La Canyada.

En el primer partit de la matinal, l’equip infantil del grau que patrocina Decorgandia, va aconseguir una folgada victòria per 3-0 (25-8, 25-12,
25-7) en un partit on el fort servei local no va poder ser contrarestat per l’equip visitant en cap moment i en el qual
van poder tindre protagonisme les jugadores amb menys anys de voleibol i queestan a poc a poc aconseguint el nivell de la resta de jugadores.

En el segon partit, l’equip de categoria cadet (format en gran majoria) per jugadores infantils, no va trobar el seu ritme de joc i va see superat per (0-3)
per les jugadores visitants, que es van mostrar amb major mobilitat i força com a factor diferencial entre dos equips de molt semblant nivell.

En aquesta categoria cadet, l’equip del Veles – Dc. Hotels haurà de tindre una llarga adaptació, ja que el 75% de les  jugadores són una categoria inferior
i fins al moment s’està veient que els costa arribar al ritme de joc que la categoria necessita.

Aquests resultats deixen a l’equip infantil dins del tall alt de la zona
amb els equips que semblen que lluitaran per les quatre places que donen accés a creuaments finals, mentre que el cadet es manté fora de les places de descens.

El pròxim desplaçament dels equips del Grau serà a Xátiva on s’enfrontaran
a un dels clubs amb més solera de la comunitat valenciana, el C.V.Xàtiva, dirigit pel tècnic de Gandia: Rafa Mora.

Articles relacionats