Una cercavila intercultural amb més de 900 persones recorrerà hui la platja de Gandia

Música i danses típiques de nou països llatinoamericans (Equador, Perú, Xile, Colòmbia, Argentina, Paraguai, Uruguai, Veneçuela i Bolívia), amb més de 900 persones recorreran hui dissabte la platja de Gandia en la I Cercavilla Intercultural.

El regidor delegat de Responsabilitat Social (Cooperació), Nahuel González, i la Regidora Delegada de Relacions Internacionals, Liduvina Gil, acompanyats del representant de l’Associació Joventut Boliviana, Germán Sánchez, han presentat la I Cercavila multicultural sota el nom “Estiu Intercultural”. La cercavila començarà a les 18 h en el passeig de la Rosa dels Vents de la platja de Gandia.

El representant de l’Associació Joventut Boliviana, responsable de l’organització de la cercavila, ha volgut agrair a les autoritats de l’Ajuntament de Gandia i, en especial, als regidors Nahuel González i Liduvina Gil, així com a la Policia Local per “facilitar el carrer perquè els grups puguen ballar i mostrar la seua cultura”.

La cercavila “a València està molt consolidada, es fa des de fa molts anys, però a Gandia no s’havia fet mai”, ha agregat la regidora. Malgrat açò, els tres han coincidit en què es tracta d’una primera edició i que es pretén seguir realitzant els pròxims anys perquè, segons ha expressat el regidor, Gandia “és una ciutat diversa, que li agrada aprendre d’altres cultures”.

Tots tres han aprofitat per a convidar a les persones a assistir a l’esdeveniment cultural que és “un espectacle no només per a la ciutadania de Gandia, sinó per a tots els turistes, ja que podran gaudir de grans colors, música molt variada i de la cultura de cada país que de segur que els agradarà moltíssim”, ha conclòs Gil.  

Et Pot Interessar