Una campanya publicitària ret homenatge als empresaris turístics de Gandia adherits al segell de qualitat

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia que lidera l’alcaldessa, Diana Morant, ha posat en marxa la campanya ‘Tú haces brillar Gandia’, a través de la qual la ciutat reconeix la tasca de totes aquelles persones que, amb el seu esforç diari, fan que Gandia lluïsca i brille. Es tracta d’una campanya participativa, on els protagonistes són els mateixos ciutadans que, amb el seu treball en l’àmbit del turisme, el comerç i l’hostaleria aposten per la qualitat, la innovació i l’excel·lència turística en els seus serveis. De fet, els més de 70 representants d’entitats i empreses que apareixen en aquesta iniciativa estan enrolades en el segell SICTED de qualitat.

La campanya, que s’inicia amb motiu del dia Mundial del Turisme i que durarà fins a principis d’any, es desenvoluparà en suports d’exterior i mobiliari urbà, amb fotografies dels protagonistes, i va d’acord amb la marca ‘Gandia Brilla‘, que es va presentar en abril a la II Gala del Turisme, la qual reflecteix l»Esplendor Mediterrani‘ a través d’una estrella envoltada d’onades de mar i que identifica la ciutat amb els seus valors, la seua història, els seus recursos i la seua modernitat. S’han repartit cartells per a cada un dels agents certificats per SICTED, que els poden penjar en els seus locals.

Les imatges dels protagonistes estaran en mupis situats per diferents espais del municipi, en considerar-se que el turisme és cosa de tots i de tota la ciutat. La nova campanya pretén, a més, reforçar i reivindicar el sentiment de pertinença i d’identitat dels seus habitants, perquè Gandia són les persones que cada dia s’alcen per fer que la ciutat brille.

L’alcaldessa de Gandia i responsable de Turisme, Diana Morant, ha manifestat que el secret que la ciutat brille està en la gent que s’esforça per oferir el millor al turista, a l’hoste, al client o al mateix veí. «Gandia és una ciutat hospitalària, terra d’emprenedors, de gent valenta que fa que els nostres visitants es queden encantats amb els nostres recursos, la nostra cultura, els nostres productes, els nostres serveis i la nostra gastronomia«.

Gràcies a aquesta decidida aposta per la qualitat, Gandia és la ciutat que més segells SICTED té de la Comunitat Valenciana. En dos anys, ja hi ha 89 empreses i entitats en aquest projecte. La campanya ‘Tú haces brillar Gandia’, segons Morant, és «una manera d’agrair la implicació de la ciutadania, perquè el seu treball reverteix a Gandia i ens ajuda a posicionar-nos com a ciutat turística de referència nacional i internacional en matèria d’excel·lència. Gràcies a l’esforç de tots ells, ciutadans convertits en agents turístics, hem tornat a fer brillar Gandia com una ciutat emprenedora, industrial, cultural i dinàmica de la Mediterrània«.

Et Pot Interessar