4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

“Un passeig per la Història de Gandia” xarrada virtual de la Biblioteca Central de Gandia

  • La Biblioteca Central reprèn el cicle de conferències: “Un passeig per la Història de Gandia”.

Aquesta nova sessió de “Història de Gandia” tindrà lloc el divendres 18 de desembre a les 19:30 h. i es farà en streaming a través de la nostra pàgina de Youtube.

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la segona sessió del cicle de conferències Un passeig per la “Història de Gandia”, destinades a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat de Gandia, que organitza l’IMAB Biblioteca Central, en col·laboració amb Ràdio Gandia i Telesafor.

En esta ocasió el tema serà “Les dones a la Gandia baix medieval a càrrec de Marta Morant Pérez, graduada en Història per la Universitat de València i becada d’investigació pel CEIC Alfons el Vell.

Sipnosi : Es revisarà el paper de la dona a la Gandia de l’edat mitjana. Tot açò serà possible gràcies a l’anàlisi dels registres oficials notarials que han quedat al nostre abast. Fent possible, així, aproximar la realitat femenina medieval de la vila d’aquell temps a la població d’avui en dia.

A causa de les circumstàncies actuals, la xarrada sols es podrà seguir en directe a través del canal de #BibliotequesGandia a Youtube: https://youtu.be/NbFZbE8rz7s

Articles relacionats

últims articles