29.4 C
Gandia
Dimecres, 17 agost, 2022

Un pas més per a finalitzar el polígon Sanxo Llop

– Gandia acaba el Programa d’Actuació Aïllada de Sanxo Llop i té enllestides actuacions preparatòries per a finalitzar la resta del Polígon

– Josep Alandete, vicealcalde i regidor d’Urbanisme: “Les obres del Programa d’Actuació Aïllada corresponen al sector destinat a donar servei a l’Hospital Francesc de Borja, que s’han pogut desbloquejar en aquesta legislatura. A partir d’ara, els establiments interessats ja poden instal·lar-se d’acord amb els usos comercials contemplats en el projecte d’urbanització del polígon”.

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat que el seu Departament ja té enllestit el plec de prescripcions tècniques i clàusules administratives per tal de finalitzar el polígon industrial i de serveis de Sanxo Llop.

Recentment s’ha resolt el Programa d’Actuació Aïllada de la parcel·la situada davant de l’hospital que ja incorpora dos restaurants, una funerària i distints comerços tot allò per tal de donar servei a l’Hospital Sant Francesc de Borja.

Cal recordar que el Sector Sanxo Llop respon a un àmbit de 300.273 m² emplaçat a un lloc estratègic de la ciutat amb una connexió excel·lent amb el Port de Gandia, l’AP 7 i la resta de xarxes supramunicipals de la Comarca. En l’actualitat disposa de més de 60 parcel·les entre 1.000 i 19.000 m² que poden albergar des d’usos industrials, terciaris i de serveis necessaris per a revitalitzar el teixit productiu de Gandia i la Safor.

Alandete ha destacat que les obres que s’han acabat ara “corresponen al sector destinat a donar servei a l’Hospital Francesc de Borja que arrancarà durant aquesta legislatura. A partir d’ara, els establiments interessats ja poden instal·lar-se d’acord amb els usos comercials contemplats en el projecte d’urbanització del polígon”.

D’altra banda, aquest mes començaran les obres de soterrament de les línies elèctriques de la Subestació Nord cap a la nova Subestació de Sanxo Llop que també iniciarà la seua construcció de manera imminent.

Articles relacionats